M O N D J U N K

VÉGRE IGAZAT

Személyesen

Bár a coaching kultúrája Magyarországon még gyerekcipőben jár, a műfaj annyira kreatív és formabontó, hogy a legsikeresebb vállalkozók, sportolók, politikusok, fejlődni és önmagukat megváltani vágyók mind a coaching hatékony eszközeihez nyúlnak.

A klasszikusan egy órás coaching ülések alkalmai során képessé válsz felismerni azt, hogy mi számodra a következő a lépés, mind a magánéletedben, mind a karrieredben. És itt végre korlátok és bírálás nélkül kimondhatod a saját igazad. Ez a leghatékonyabb gyógyírek egyike...

Online

Leküzdve a fizika határait az online térben teremtjük meg a lehetőséget a fejlődésre és az önismeret elmélyítésére. Ahhoz, hogy online is hatékonyak maradjunk, csupán három dolog szükséges: stabil internetkapcsolat, egy kamerával ellátott okoseszköz, és egy mikrofonnal ellátott füles.

Tapasztalatból mondom, hogy a fizikai jelenlét hiányában is komoly áttöréseket lehet elérni. Ez ma már nem akadálynak, hanem egy különleges lehetőségnek számít, amivel bárki, bármikor és bárhonnan megkaphatja a számára szükséges támogatást.

Séta közben

Ez egy néhány órás, de szellemileg annál fókuszáltabb túra a Hortobányi Nemzeti Park tájvédelmi területén. Bal után a jobb, jobb után a bal, közben pedig professzionális coaching technikákat alkalmazunk, és így képessé válsz az általad kijelölt utat még tisztábban látni, a felesleges terheket elengedni, új irányt venni vagy éppen a kitartáshoz erőt gyűjteni.

Az önismereti célú séta fizikailag könnyedén teljesíthető, mégis a mozgás, az erdő és a gyakorlatok hatására pontosan azt kapod, amire éppen a leginkább szükséged van. A visszajelzések alapján felér 2-3 coaching ülés erejével.

Tedd meg az első lépést önmagad felé, én aztán segítek, hogy Te is


Mondj Végre Igazat

Akikkel már együttműködtem

Hírlevél

* a mezők kitöltése kötelező

A kevesebb sokszor több...

Minden projektem és megosztásra kerülő tartalmam hosszas elmélkedés és kellő kritika után lát napvilágot, bízva abban, hogy a közjót és önmagamat is szolgálom.

Ezért egy valamit még most megígérek: csak akkor szólalok meg, ha van mondandóm.

A hírlevelek fókuszában leginkább az önismeret áll, úgy mint: identitás, traumák, szexualitás, valóság és illúzió küzdelme, önmegváltás, az őszinteség ereje, megbocsájtás és életcél.